Hoe zet ik een CSV-bestand op?

Hoe zet ik een CSV bestand op

Bij het opbouwen van een CSV-bestand wordt de eerste regel meestal gebruikt voor de titel van de desbetreffende kolom. Wanneer de titel van een kolom overeen komt met de naam van een databaseveld, zal het Webpower platform deze automatisch herkennen.

Hoe zet ik een CSV bestand op

Wanneer alle informatie in het bestand compleet is sla je deze op als CSV (Comma-separated values).

Werk je op een Mac?

CSV-bestanden aangemaakt in Numbers, kunnen niet geïmporteerd worden. Wanneer je het bestand opnieuw opent in Microsoft Excel en opnieuw opslaat, kun je deze wel importeren.