Cookiebeleid Webpower Kennisbank

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare tracking-technologieën, zoals meet- en conversiepixels, om onze dienstverlening te verbeteren, de website en e-mailcampagnes optimaal te laten functioneren, en voor het efficiënt uitvoeren van (e-mail)marketing campagnes. Wij hebben een partnership met derde partijen om – indien aan de orde – onze advertenties op andere websites te beheren en vertonen.

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst tijdens het bezoeken van een website.

Het gebruik van cookies is volkomen veilig en cookies worden nooit gebruikt om privégegevens zoals wachtwoorden te achterhalen.

Welk type cookies zijn er?
Er zijn vier type cookies die mogelijk gebruikt worden op de kennisbank van Webpower. Onder de uitleg volgt een overzicht van welke cookies daadwerkelijk worden gebruikt.

1. Noodzakelijk: deze cookies zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de Webpower-websites goed werken, ze stellen je in staat om door onze websites te navigeren en onze functies te gebruiken.
    Deze cookies identificeren je niet als individu. Als je niet akkoord gaat met deze cookies, kan dit invloed hebben op de prestaties van ons Webpower-platform, de website, of delen ervan.
  2. Functioneel: met deze cookies onthouden onze websites welke keuzes je tijdens het webbezoek maakt (zoals je gebruikersnaam of taalinstellingen) om een meer gepersonaliseerde online-ervaring te bieden. Ook kan het je in staat stellen om video’s te bekijken, spelletjes te doen en om te gaan met sociale tools zoals blogs en chatrooms.
    De informatie die deze cookies verzamelen, kan persoonlijk identificeerbare informatie zijn die je hebt verstrekt, zoals je gebruikersnaam. Wij zullen altijd open zijn over welke informatie we verzamelen, wat we ermee doen en met wie we het delen, indien aan de orde. Als je niet akkoord gaat met deze cookies, kan dit invloed hebben op de prestaties en functionaliteit van het Webpower-platform of de website en kan de toegang tot de inhoud van het platform of de website beperkt worden.
  3. Prestatie: deze cookies helpen ons begrijpen hoe bezoekers omgaan met onze websites door informatie te verstrekken over de bezochte gebieden, de tijd doorgebracht op de website, en eventueel ondervonden problemen, zoals foutmeldingen. Dit helpt ons bij het verbeteren van de prestaties van onze websites.
    Deze cookies identificeren je niet als individu. Alle gegevens worden anoniem verzameld en samengevoegd.
  4. Targeting/advertenties: deze cookies volgen je langere tijd over verschillende websites en zijn in staat een profiel op te bouwen. Hierdoor kun je worden gesegmenteerd op specifieke interesses. Deze cookies worden veel gebruikt om online gerichter en persoonlijker e-mails te sturen en -advertenties te tonen. Een advertentienetwerk plaatst via een site van derden een of meerdere cookies op de computer van jou of andere webbezoekers. Deze cookies kunnen door het netwerk worden uitgelezen op de website die zich in dit advertentienetwerk bevindt.
    De meeste soorten van deze cookies kunnen consumenten opsporen via hun IP-adres, zodat ze persoonlijk identificeerbare informatie kunnen verzamelen.

De verschillende type cookies kunnen bestaan uit “sessie-cookies” en “blijvende cookies”. Sessie-cookies zijn tijdelijke cookies die op je computer/apparaat blijven totdat je de Webpower-website weer verlaat. Een blijvende cookie blijft veel langer op je computer of totdat deze handmatig wordt verwijderd (hoe lang de cookie op je apparaat blijft hangt af van de “levensduur” van de specifieke cookie en de instellingen van je browser).

Overzicht van onze cookies
Hieronder vind je een overzicht van de specifieke cookies die geplaatst worden door de Webpower-website http://knowledge.webpower.io/ en hun functionaliteit:

Gebruikte cookie Doel Type Levensduur
Google Analytics Het gebruik van de Webpower-websites onderzoeken om beter doelgroepen in kaart te kunnen brengen, meer inzicht te krijgen in statistieken en verbeteringen in de website door te kunnen voeren. prestatie Maximaal 2 jaar

Cookies verwijderen
Je kunt je cookies het makkelijkst verwijderen via je browserinstellingen. Als je je wilt uitschrijven voor “adverteren op basis van interesses”, bekijk: http://www.youronlinechoices.eu/.

Houd er rekening mee dat je generieke Webpower advertenties kunt blijven ontvangen. Als je verschillende apparaten gebruikt om de Webpower-website op te bekijken (bijvoorbeeld je computer, smartphone, tablet etc.) moet je ervoor zorgen dat elke browser op elk apparaat wordt aangepast aan jouw cookie-voorkeuren.

Privacybeleid
Het cookiebeleid van de Webpower kennisbank vormt een onderdeel van het algemene privacybeleid van Webpower.

Webpower behoudt zich het recht voor om het cookie- en privacybeleid te wijzigen. Alle veranderingen worden op de bestaande pagina’s gecommuniceerd. Deze pagina werd voor het laatst bijgewerkt op 18 juli 2018.