Hoe stel ik zelf DNS records in?

Als je e-mails gaat versturen, dan beoordeelt de ISP in hoeverre je authentiek bent en of je je niet voordoet als iemand anders. Als je betrouwbaar overkomt dan is de kans groter dat je e-mail aankomt in de inbox van de ontvanger.

Authenticatie wordt onder andere ingesteld door DNS. Het DNS systeem is te vergelijken met een telefoonboek. In een tabel met records worden (domein)namen vertaald naar IP-adressen. Voor het instellen van de Webpower licentie zijn een aantal DNS-instellingen nodig.

Je kunt zelf geen DNS records instellen, maar je kunt hiervoor wel een mail sturen naar support@webpower.nl. Ons supportteam zal je helpen de DNS records correct in te stellen.