Bijlage toevoegen aan een e-mail

Er zijn 2 manieren waarop je een bijlage kunt toevoegen aan je e-mail. De eerste laat de bijlage los van de e-mail zien zoals je die ook zou ontvangen als je een e-mail stuurt vanuit een e-mailclient. De tweede manier is om de bijlage bij Webpower te uploaden en als link toe te voegen aan de e-mail.

Bijlage los toevoegen

Door de bijlage los toe te voegen ziet de ontvanger direct de bijlage bij de e-mail verschijnen en kan deze vanuit de e-mailclient direct geopend worden. Deze manier van en bijlage toevoegen wordt gedaan door bij het aanmaken van de e-mail onder het menu “geavanceerd” een attachment toe te voegen. In een later stadium kan dit ook gedaan worden via “wijzig”. De maximale bestandsgrootte voor losse bijlagen staat standaard ingesteld op 0.25 MB.

Bijlage toevoegen

Bijlage toevoegen

Bijlage als link toevoegen

Je kunt ook een bijlage toevoegen aan de mediabibliotheek in Webpower en deze linken vanuit de e-mail. Het voordeel hiervan is dat het bestand bijvoorbeeld achter een afbeelding of een button hangt. Om dit te realiseren ga je bij ‘Beheer’ naar ‘mediabestanden’, hier voeg je het bestand toe dat je als bijlage wilt toevoegen. Vervolgens klik je met de rechtermuisknop op het bestand dat je wilt toevoegen als bijlage, kopieer de URL en plak deze in je e-mail in het URL-veld.

Let op: bespaar de kostbare MB’s van je ontvanger en zorg dat de bijlages goed gecomprimeerd zijn.

Gepersonaliseerde bijlage toevoegen

Wil je een gepersonaliseerde bijlage toevoegen? Dit kan ook via onze API connecties. Neem hiervoor contact op met jouw accountmanager.