De Campaign Access Control in Webpower

Werk je vanuit meerdere campagnes, maar heeft niet iedereen toegang nodig tot alle campagnes? Dan is de Campaign Access Control een goede optie. Deze feature geeft je namelijk de mogelijkheid voor iedere werknemer aan te geven in welke campagnes hij/zij mag werken.

De Campaign Access Control is een extra feature, die aangevraagd kan worden bij je accountmanager.

Hoe werkt het?

Om de optie te kunnen gebruiken moet je de volgende stappen ondernemen:

1. Ga naar admin > gebruikers
  2. Selecteer en wijzig de gebruiker waar je de campagnes voor wilt instellen
  3. Scroll naar beneden
  4. Vink de campagnes aan waar de gebruiker in mag werken

In het hierboven genoemde voorbeeld staat de campagne ‘’Webpower” aangevinkt. Dit betekent dat een gebruiker alleen in deze campagne kan werken en de overige campagnes niet ziet. Let op: als er geen campagnes aangevinkt staan, heeft een gebruiker toegang tot alle campagnes.

Waar moet rekening mee worden gehouden?

Bij inzet van de Campaign Access Control krijgen de gebruikers minder rechten dan voorheen. Naast het feit dat ze alleen in de aangevinkte campagnes kunnen werken, kan bijvoorbeeld alleen het default afzendadres dat is ingesteld bij de campagne worden gekozen bij het aanmaken van een e-mail. Daarnaast is het uiteraard niet mogelijk nieuwe campagnes aan te maken.